Obnova elektroinstalacija

Elektrik Tadilatı
Obnova elektroinstalacija

Obnova elektroinstalacija:

Što je električna obnova? Kako se radi električna instalacija?

Prije početka obnove električne instalacije potrebno je izvršiti inspekciju. Kao rezultat pregleda treba odrediti što učiniti i izraditi program te napredovati.

Elektro materijali moraju biti odabrani visoke kvalitete iu skladu sa standardima.

Stare kabele treba zamijeniti ako je potrebno.

Ako je postojeća električna instalacija u vašem domu ili na radnom mjestu stara i neadekvatna, to predstavlja veliki rizik.

Zbog mogućeg curenja struje ili preopterećenja može izbiti požar, uzrokujući gubitak života i imovine. Morate ponovno spojiti električne instalacije u skladu sa standardima. Električna obnova je osjetljivo pitanje koje ne treba odgađati. Za sigurnost života i imovine važno je jednom godišnje provjeriti elektroinstalaciju i osiguračku ploču za mjesta koja nisu stara i nemaju problema.

Električne instalacije opterećuju električne peći zimi i klima uređaji ljeti.

I vodovodni sustav i sustav osiguranja su opterećeni zbog upotrebe elektroničkih uređaja kao što su perilice rublja, hladnjaci, usisavači, televizori, glazbeni playeri i računala tijekom dana. Propuštanje struje zbog preopterećenja, taljenja kabela, nedovoljnog uzemljenja, pregorjelog osigurača, niskog napona i kvara elektroničkih uređaja uzrokuje strujne udare i kvar uređaja.

Stvari koje treba znati o električnim instalacijama

Električna instalacija, montaža ili popravak je posao koji zahtijeva popriličnu stručnost. Širina, visina, pa čak i mjesta gdje će kabeli prolaziti moraju se odrediti u fazi projekta. Najmanja pogreška u električnim instalacijama može izazvati opasne posljedice, od strujnog udara do požara.

Električne instalacije podliježu nizu propisa tijekom faze projekta, a obavljeni radovi se pomno nadziru. Projekti elektroinstalacija moraju biti u skladu s internim elektrotehničkim propisima. Projekt koji je odobrio ovlašteni električar mora dobiti suglasnost i od strane distributera električne energije.

Prema propisima o zaštiti na radu i opremi za rad; Uz kontrolu uzemljenja i gromobrana u jednogodišnjim razdobljima obvezno je provoditi kontrolu elektroinstalacija.

Stvari koje treba uzeti u obzir kod električnih instalacija:
Vlasnik građevine ili izvođač treba započeti s radom nakon poduzimanja potrebnih sigurnosnih mjera opreza na gradilištu.

Svi materijali koji će se koristiti u konstrukciji (kabeli, osigurači, releji zaostale struje, rasvjetna tijela) moraju imati TSE žig.

Svi zahvati koji se izvode kod obnove električne instalacije moraju se izvesti u skladu s radnim projektom i internim instalacijskim propisima.

Instalater je odgovoran za ugradnju materijala korištenih u električnoj obnovi 2 godine. Za štetu nastalu tijekom postavljanja električne instalacije odgovara osoba koja izvodi montažu.

Razvodne sklopke ne smiju se postavljati u vlažnim prostorima kao što su kupaonice i WC-i. Utičnica mora biti zatvoreni sustav. Vod za uzemljenje mora biti instaliran u svim instalacijama utičnica.
Prekidači trebaju biti 110 cm iznad poda, utičnice 40 cm, a zidne svjetiljke 190 cm. Treba ga držati 30 cm od vrata i 50 cm od spojeva zidova i prozora.

Crna Gora Električar Servisna područja:

(Naša 24-satna služba za električne kvarove za hitne električne kvarove) vardır.

Naše ostale usluge: radnim danima i radnim satima.

Naši partneri Lara Electrician Solution:

Nanošenje boja i žbuke

Primjene za namještaj

Pimapen i aplikacije za staklo

Informacijske i tehnološke aplikacije

————————————ZAHVALJUJEMO TI SE————————————

Naš cijenjeni kupac,

Prije svega, hvala vam što ste nas odabrali.

Vaše misli su nam vrlo važne.

Ako ste primijetili bilo kakav poremećaj u našoj usluzi, bilo bi nam drago da nas obavijestite kako bismo mogli ispraviti ovu situaciju.

Vjerujemo da ne postoji problem koji ne možemo riješiti. Jako nam je važno da ga se i vi i mi rado sjećamo.

Možete nas dobiti na

038267894094

kad god želite.

Antalya Elektrikcim