LED traka

Şerit LED
LED traka

LED traka

Jedna od najčešćih upotreba trakastih LED izvora svjetlosti je linearna rasvjeta. Tržišnim rječnikom rečeno, trakasti LED moduli vrlo su prikladni za potrebe linearne rasvjete. LED trake imaju širok raspon primjena za unutarnju i vanjsku, osobnu i komercijalnu upotrebu.

Mogu biti bijele i raznih blistavih boja pri željenoj temperaturi boje. Linearni LED moduli su lagani i mogu se potpuno prilagoditi rezanjem na željenu duljinu. Mogu se koristiti na različitim mjestima, od pozadinske rasvjete za reklamne ploče i kuhinjske ploče do komercijalne rasvjete kao što su hoteli, sajmovi, trgovine i tržnice.

Trakasti LED moduli danas su važna oprema za industriju rasvjete.

Kuhinjska rasvjeta s LED trakom

Kuhinje su uglavnom klasične strukture s linearnom radnom pločom i gornjim ormarićima koji je nadopunjuju. Pultna rasvjeta osvijetljena je linearnim LED modulima smještenim ispod gornjih kuhinjskih elementa, doprinoseći pripremi ukusnih jela u pravom svjetlu.

Druga namjena je rasvjeta unutar ormarića u kojima se nalazi kuhinjsko posuđe. Moguće je čak upotrijebiti i mikroprekidač koji se nalazi na vratima za paljenje svjetla kada se ormarić otvori. LED moduli koji rade na niskom naponu (10, 12, 24 volta) idealni su za sigurnost.

Rasvjeta u kupaonicama s LED trakom

Ogledala, ormarići i tuš kabine u kupaonicama su zbog svoje linearne strukture vrlo pogodni za osvjetljenje LED trakama. Fleksibilne LED trake mogu se koristiti za kružne ili ovalne predmete. Osvjetljavanje detaljnih područja na ovaj način omogućuje korištenje stropnih svjetiljki manje snage za opće prostore i štedi novac.

Posebno hladna bijela LED svjetla čine kupaonicu čistijom i sterilnijom. Neka se mjesta čak mogu osvijetliti plavim linearnim LED modulima za dekorativnu atmosferu.

Važno je odabrati proizvode s visokom reprodukcijom boja i kvalitetom svjetla, osobito kod osvjetljavanja ogledala. Drugo pitanje koje treba razmotriti je korištenje proizvoda s visokom IP zaštitom u vlažnim područjima.

Rasvjeta spavaće sobe s LED trakom

Spavaće sobe su vaš privatni i jedan od važnih osobnih prostora koje imate u svom domu. Stoga je važno osigurati da to bude najvažnije mjesto u vašem domu gdje se osjećate ugodno. Kako biste spavaćoj sobi dodali lijepu i ugodnu atmosferu, važno je gdje ćete postaviti LED modul. Skrivene svjetlosne aplikacije na uzglavlju vašeg kreveta, oko rubova ormara i na rubovima stropa su idealne. Opet, osvjetljavanje unutrašnjosti ormarića korisno je za pregled vaših stvari.

Korištenje toplog bijelog svjetla u vašoj personaliziranoj rasvjeti vrlo je važno za ugodno i ugodno okruženje. Zajedno s bijelim svjetlima, različitim opcijama boja svjetla možete upravljati daljinskim upravljačem, a možete odražavati svoje raspoloženje u svojoj sobi.

Rasvjeta dnevnog boravka s LED trakom

Pažljivo postavljena linearna svjetla u dnevnim sobama pomažu vam u postavljanju ambijenta koji želite stvoriti za sebe, svoju obitelj i goste. Dobra atmosfera neizbježna je za ugodne trenutke.

Možete planirati postaviti LED module oko vašeg stola, u stropnu skrivenu rasvjetu i na rubove zavjesa i ormarića. Možete birati između temperatura samo bijele boje i/ili kombinacija svjetla u boji. Dinamičkom kontrolom svjetla možete stvoriti različitu udobnost i ambijent.

Vrtna rasvjeta s LED trakom

Imate kuću s vrtom i verandom ili imate kameliju u vrtu ljetnikovca. Ovdje možete odlučiti provesti vrijeme tijekom dugih vrućih ljetnih noći. Modul LED svjetla koje postavite na odgovarajuća mjesta na vašoj verandi ili kameliji pratit će vas u tim trenucima. Opet, zelene trakaste LED diode koje postavite na rubove zidova ili ograda učinit će vašu travu i biljke lijepim. LED svjetla, koja ne sadrže UV svjetlo, neće privući muhe i insekte i pobrinut će se da vas oni ne ometaju. Opet, koristite Module LED s visokom klasom IP zaštite u vrtnoj rasvjeti ili koristite Module LED u mehanizmima koji će osigurati IP zaštitu.

Radno vrijeme električara Crne Gore
(Naši majstori električari pružaju uslugu 24/7 za hitne kvarove)

Radno vrijeme za naše ostale djelatnosti: ponedjeljak – subota 09:00 – 18:00

Montenegro Electrician Solution Partners:
Nanošenje žbuke i boje, nanošenje namještaja, Pimapen i nanošenje stakla

 

Naši partneri za rješenja za električare u Crnoj Gori:

Nanošenje boja i žbuke

Primjene za namještaj

Pimapen i aplikacije za staklo

Informacijske i tehnološke aplikacije

————————————ZAHVALJUJEMO TI SE————————————

Naš cijenjeni kupac,

Prije svega, hvala vam što ste nas odabrali.

Vaše misli su nam jako važne..

Ako ste primijetili bilo kakav poremećaj u našoj usluzi, bilo bi nam drago da nas obavijestite kako bismo mogli ispraviti ovu situaciju.

Vjerujemo da ne postoji problem koji ne možemo riješiti. Jako nam je važno da ga se i vi i mi rado sjećamo.

Antalya Elektrikcim