LED reflektor

LED spot
LED reflektor

LED reflektor

Modeli reflektora, koji se često koriste u unutarnjoj rasvjeti, koriste se u dekorativne i funkcionalne svrhe u rezidencijama. Koristi se u mnogim područjima kao što su točkasta rasvjeta spuštenih stropova, rasvjeta polica, rasvjeta garderobe i kuhinje, kupaonski ormarići i ukrasne niše. Spot svjetiljke mogu se koristiti zajedno sa svjetiljkama, zidnim svijećnjacima, modelima visilica ili lusterima i sustavima spot rasvjete u stambenim projektima koje dizajniraju arhitekti interijera za uređenje doma.

LED Spot sustavi rasvjete

Svjetiljke koje se koriste za LED rasvjetne sustave isporučuju se s modelima lampi između približno 3 W i 20 W. Dostupni su i modeli LED svjetiljki snage 13 W i 17 W, a mogu se koristiti sa sustavima štedne rasvjete i reflektorima. Dostupni su i modeli LED reflektora od 24W ili 30W.

LED Spot modeli

Spot svjetiljke mogu se isporučiti u kvadratnom ili kružnom obliku. Modeli reflektorskih svjetiljki, koji se često koriste u primjenama spuštenih stropova, dostupni su kao ugradbeni ili modeli koji se postavljaju na površinu poda. Kut i intenzitet svjetlosti reflektora koji se koriste u dekorativne svrhe određuju se prema površini koju treba osvijetliti.

Značajke reflektora; Ovisno o modelu, može uključivati ​​elemente kao što su elementi za prigušivanje, mogućnost slobodnog okretanja u svim smjerovima i uključivanje halogene žarulje. Spot svjetiljke dostupne su s vijekom trajanja do 4000 sati. Ako ne koristite ugradne modele reflektora, možete pogledati modele otporne na udarce. U ovom smo članku uključili elemente spot rasvjete i modele spot svjetiljki prema područjima njihove uporabe. Da vidimo koji će vam se svidjeti?

LED reflektor u primjenama spuštenih stropova

Aplikacija spuštenog stropa, koja dodaje dinamiku stropnom dekoru dnevne sobe, stvara svijetlu atmosferu sa sustavima točkaste rasvjete. Na jednom zidu s kamenim zidnim dekorom možete koristiti sustave ugradne rasvjete, reflektore i indirektna rješenja rasvjete za rasvjetne elemente koji će više istaknuti teksture.

U primjenama spuštenih stropova, promjer rezanja stropa za primjer LED točkastog modela je 10,5 cm. dok mu je vanjski promjer 12,5 cm. može se postaviti kao . Općenito, postoji 2,5 cm između vanjskog promjera i promjera rezanja stropa. Postoji raspon. Postoje modeli spot lampi posebno dizajnirani za dnevne sobe i sobe. 5 cm ovisno o područjima uporabe modela reflektora. do 10 cm. Postoje primjeri korištenja u različitim promjerima. Kako se potreba za rasvjetom povećava, promjer reflektora može se povećati. 20 cm. do 30 cm. Modeli reflektora promjera također se mogu dizajnirati prema potrebama područja uporabe.

LED reflektor za dekorativne svrhe

Reflektori mogu biti dizajnirani u vizualne svrhe prema njihovoj namjeni, od ukrasnih niša do sustava polica na kojima će biti izloženi lakovi za nokte. Za ujednačene rasvjetne elemente možete istaknuti udubljenja i izbočine u zidnim dekoracijama podešavanjem kuta i intenziteta svjetla malim točkama. Kut i intenzitet svjetlosti otkrivaju mnoge detalje na zidnim slikama, od poteza kistom do reljefa i gravura. Postizanje pravog kuta u spot rasvjeti posebno je važno za slike, reljefe ili skulpture koje se izlažu.

Ugradni LED Spot modeli

Navedimo primjer dimenzija ugradne reflektorske svjetiljke: Ugradna 8 cm. Reflektor širine 3 cm i 11 cm. duljina može biti dostupna. Površina koju treba rezati kod ove vrste modela reflektora je otprilike 10 cm. je širok. Visina reflektora je otprilike 10 cm, iako varira ovisno o modelu svjetiljke. udaljenost.

Modeli ugradnih reflektora koji se mogu proizvoditi na 0,2 W imaju životni vijek od približno 14000 sati. Ugradbeni sustavi spot rasvjete također mogu imati karakteristike otpornosti na udarce. Dostupni su vodootporni materijali. Modeli ugradbenih reflektora koriste se u mnogim područjima, od spuštenih stropova do zidnih niša.

Spot svjetiljke prodaju se po vrlo različitim cijenama, cijene počinju oko 20 TL i mogu ići do 150-160 TL. Najprodavanije spot lampe su modeli panelnih spot lampi. Reflektori velikog promjera dostupni su za osvjetljavanje interijera kao i za zidne dekore, počevši od sličnih cijena. Kako se veličina modela reflektorskih svjetiljki koje se koriste za vanjsku rasvjetu povećava i dodaju značajke proizvoda, dostupni su veliki modeli koji prelaze 1000 TL, ovisno o kvaliteti materijala.

Četvrtasti LED Spot modeli

Što se tiče oblika, možete koristiti okrugle spot svjetiljke u stropnim dekoracijama, a možete se odlučiti i za kvadratne modele spot lampi. Općenito, kvadratne sustave točkaste rasvjete možete koristiti za dekorativne ili funkcionalne elemente. Sustavi rasvjete mogu se koristiti s rastegnutim ili tiskanim dekorativnim rasvjetnim rješenjima u primjenama spuštenih stropova. Dok su elegantni rasvjetni elementi kao što su podne lampe dizajnirani za svoju namjenu, kao što je prostor za čitanje, reflektori mogu biti dizajnirani samo u dekorativne svrhe. Veličine reflektora mogu se isporučiti u različitim veličinama ovisno o intenzitetu svjetla, površini i drugim rasvjetnim elementima.

LED Spot rasvjeta s poda

Elementi točkaste rasvjete koriste se u kupaonicama i za radnu i za podnu rasvjetu. Ako želite stvoriti spokojnu atmosferu, možete promijeniti ambijent reflektorima umjesto da koristite samo jednu lampu u uređenju kupaonice. Dodatna oprema za reflektore dostupna je u podesivim i fiksnim modelima. U Vašoj je moći promijeniti ugođaj u interijeru pravilnim i odmjerenim rasvjetnim elementima, kao i intenzitetom i kutom svjetla.

 

Modeli LED reflektora za garderobe

Spot sustavi rasvjete koriste se za stropne dekoracije, niše, rasvjetne elemente za police i rasvjetu oko ogledala u garderobama. Ako nemate garderobu, samo stolić za šminkanje i ukrasno ogledalo mogu biti uređeni stilski i funkcionalno s reflektorima oko njega. Iako svoje modele ormara izrađujete od strane svojih majstora, reflektorima možete osvijetliti područja koja mogu ostati tamna i nisu u razini očiju u funkcionalne svrhe.

Ormar i pult LED Spot u kuhinjama

Modeli reflektora uglavnom se koriste za sustave radne rasvjete. U kuhinjama se otvorene police u razini očiju općenito koriste za izlaganje predmeta i odlaganje često korištenog kuhinjskog pribora.

 

LED Spot rasvjeta za hodnike

Sustavi umjetne rasvjete postaju važni kada hodnici nemaju prirodno svjetlo. Modele reflektora možete koristiti u aplikacijama spuštenih stropova i zidnih dekoracija. Spot rasvjetne jedinice mogu se koristiti u dekorativne i funkcionalne svrhe tako da ih se podijeli u jednakim razmacima u spuštenim stropnim točkama za hodnike. Možete stvoriti vrlo elegantan ugođaj koristeći ga zajedno s rasvjetnim elementima senzora pokreta i ukrasnim modelima zidnih svijećnjaka.

Radno vrijeme električara Crne Gore

(Naši majstori električari pružaju uslugu 24/7 za hitne kvarove) Radno vrijeme za naše ostale djelatnosti: ponedjeljak – subota 09:00 – 18:00

Montenegro Electrician Solution Partners:

Nanošenje žbuke i boje ,                    Primjene za namještaj ,      Pimapen i aplikacije za staklo

Informacijske i tehnološke aplikacije         https://www.antalyaelektrikcim.xyz/  https://www.nobetcielektrik.com/

————————————ZAHVALJUJEMO TI SE————————————

Poštovani kupče, prije svega zahvaljujemo što ste nas odabrali.

Vaše misli su nam jako važne..

Ako ste primijetili bilo kakav poremećaj u našoj usluzi, bilo bi nam drago da nas obavijestite kako bismo mogli ispraviti ovu situaciju.

Vjerujemo da ne postoji problem koji ne možemo riješiti.

Jako nam je važno da ga se i vi i mi rado sjećamo.

 

Antalya Elektrikcim